• Waarom een Dutch K9 training Centre?

  Er is in Nederland geen instituut welk pretendeert mensen op te leiden om met werkhonden, geschikt voor surveillance doeleinde te kunnen omgaan. Daar communicatie met de hond toch anders in elkaar zit als de film of tekenfilmpjes ons doen laten geloven, zeker als je werkelijk belangrijke zaken van je hond verlangt of de hond van jou. Je zou diverse boeken kunnen lezen of een online cursussen volgen, maar het praktische doen, daar leer je toch het meeste van.

 • Bij Dutch K9 training Centre leer je de theorie door praktijk en praktijk door theorie. Je legt een gedegen theoretische basis kennis aan en dit gaat hand in hand met het leren toepassen van deze theorie in de praktijk.Tevens door het leren van allerlei toepasbare methodes en deze jezelf eigen maken, verkrijg je een brede kijk op de africhting en leg je een basis waarmee je leert, je aan te passen aan het temperament van de hond.Dit zijn zaken die je in de praktijk gaat leren, samen met de theoretische achtergrond. 

 • Tevens door het leren van allerlei toepasbare methodes en deze jezelf eigen maken, verkrijg je een brede kijk op de africhting en leg je een basis waarmee je leert, je aan te passen aan het temperament van de hond.

 • Dit zijn zaken die je in de praktijk gaat leren, samen met de theoretische achtergrond.

  Ben jij als manager op zoek om surveillance werknemers met hond naar een hoger niveau te tillen of indien we een groep geïnteresseerde mensen bij elkaar hebben kunnen we een startdatum geven.

 • Opvoeding en training van pup tot surveillance hond

  Controleer de drive, controleer de hond! Deze cursus/seminar wordt gegeven voor de mensen die al werkzaam zijn in het veld met een surveillance hond. Het is een praktische “hands-on training”, waarbij de deelnemers hun eigen honden meenemen en trainen. De zwaartepunten liggen op de kritieke fases, ondersteunende commando’s en controle. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 • Opvoeding en training van pup tot bewakingshond

  Dit seminar is voor mensen die graag serieus met hun hond diverse disciplines zoals gehoorzaamheid, zoeken en bijtwerk werk willen doen, waarbij het zwaarte punt vooral op controle en gehoorzaamheid ligt. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

  Ook dit is een “hands-on training”, praktisch, werkend met een pup van 7 weken tot een werkhond waarmee je de straat op kunt.

 • Haal het beste uit het K9 team

  Dit seminar is voor professionals en is een 3 daags seminar van 24 uur instructie, de topics die aan bod komen zijn -hoe ontwikkel je en motiveer je drive bij een hond, hoe lijdt je deze drive in de juiste richting, senario-based training en teamontwikkeling tussen geleider en hond. Maar de basis zoals; bewaken, loslaten, revieren, transport, wegsturen, terugroepen, passieve aanhouding worden niet vergeten.

  Theoretische aspecten komen ook aan bod zoals: -selectie, -klas/operante conditionering, -de kunst van “luring”, versus ”learning by trail and error” ,-4 kwadranten en deze alle 4 toepassen in de training, -markers, positieve v.s. negatieve reinforcemend, -van beloning afbouwen naar (bijna) geen beloning, -ontwikkelen en motiveren van drive en deze kananilseren, deze onderwerpen stippen we aan maar benoemen ook de belangrijke valkuilen voor beginnende trainers, Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

 • Seminars wereld wijd

  Seminars van basis tot vergevorderde geleider, op maat gemaakt in gezamenlijk overleg, naar uw wensen samen te stellen. Van gedragsmodificatie tot de psychologie achter het gedrag. Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.